Get Adobe Flash player

Ibrahim Afellay, ieders trots!!!

Ibrahim Afellay

Ibrahim Afellay, wie kent hem niet? Als kleine jongen had hij één droom en dat was later voor FC Barcelona te mogen spelen. Hij heeft zijn droom waargemaakt door heel hard te werken en geduldig te zijn.

Hij heeft de eer gekregen om met de beste voetballer te wereld : “Lionel Messi” te mogen spelen.

FC Barcelona is een club die wereldwijd erg geliefd is. Maar ook Ibrahim is wereldwijd geliefd bij de mensen. Of hij nou in Marokko, Nederland of in Spanje is, iedereen is trots op hem en iedereen respecteert hem omdat hij zijn droom heeft waargemaakt. De burgemeester van Alhoceima, (de stad waar Ibrahim vandaan komt) noemde hem tijdens het openen van de Johan Cruyff Court: “de zoon van Al Hoceima”. Achter een succesvolle man, staat altijd een sterke vrouw. Wij (mijn familie en ik) hebben diep respect voor zijn moeder en familie.

Als Ibrahim speelt, zitten wij met zijn allen thuis op de bank naar hem te kijken. Wij moedigen hem met z’n allen aan. Mijn ouders kijken normaal nooit naar voetbal, maar als Ibi speelt, is zelfs mijn moeder aan de buis gekluisterd.

Wij wensen Ibrahim Afellay heel veel succes met zijn carrière. Ik heb hier alle vertrouwen in, want Ibrahim staat synoniem voor hard werken, dat heeft hij de hele wereld bewezen! Viva Barca!!!

2 reacties op Ibrahim Afellay, ieders trots!!!

  • Mohamed Bouimj schreef:

    Er zijn heel veel Marokkaanse jongens en meisjes die op Afelay lijken en dus het ver kunnen schoppen niet alleen ij de voetbalerij maar in de politiek, showbizz enz…… Het probleem is dat de meeste Marokkaantjes niet geduldig zijn net als Afelay; ze voelen zich heel snel beledigd of op de teen getrapt…

  • Serendipity
    Serendipity schreef:

    De aanhouder wint, als je iets wil bereiken moet je daar geduld voor hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Like onze pagina
Geest en kennis van de schrijver blijven in zijn boeken bewaard, veilig voor de ongunst der tijden en in staat om steeds te herleven.